Blommans Bygg AB

Tillbyggnad

Ett extra kontor eller ett barnrum när ni väntar tillökning?

Vi bygger från grunden

Oavsett vad tillbyggnaden ska användas till kan vi hjälpa dig och se till att det blir perfekt.

Vi kan hjälpa till med allt från en bygglovsansökan till att färdigställa projektet. Du kan antingen komma till oss med en färdig ritning eller låta oss hjälpa dig från första början. Vi har lång erfarenhet och hög kompetens och kan säkerställa att du får den tillbyggnad du vill ha.

Tillsammans ritar vi upp en altan eller tillbyggnad som passar alla era behov

Vi är vana att producera alla typer av utbyggnader, från ett extrarum till garage

Som kund får du ett fullt engagemang med fokus på ditt enskilda projekt. Du är varmt välkommen att bolla idéer om du fortfarande är i ett tidigt skede av ditt projekt.

 Vi bygger från grunden och ser till alla tillbyggnader uppfyller de krav som finns. Du är alltid garanterad ett hållbart och säkert bygge som passar in med resten av din fastighet. Med vårt stora kontaktnät kan vi också ha kontroll över hela processen och ha översikt på tidsplanen.

Vi är vana att producera alla typer av utbyggnader, från ett extrarum till garage

Ska man bygga nytt eller expandera?

Under våra år som aktiva har vi byggt upp en bred kundkrets av nöjda kunder i området kring Jämjö.

Vi följer alltid upp våra uppdrag och ser till att allt fungerar som det ska, oavsett om det rör sig om en tillbyggnad eller något annat. För oss är det även viktigt med en öppen dialog under hela byggnationen så du som kund känner att du har kontroll. Det är viktigt att en tillbyggnad blir helt rätt och att det ger mervärde till er fastighet. Vi ser till att komma med de bästa lösningarna för just dig.

När man ska göra en ny byggnation är det svårt att veta om man ska bygga till på den nuvarande fastigheten eller slå upp en helt ny byggnad. Våra hantverkare kan komma ut på ett besök till din fastighet och se vad som passar bäst. Vårt tränade öga ser vilka förutsättningar ni har och kan komma med råd och tips. Då får du också tillfälle att ställa alla frågor som du kan tänkas ha. Det är viktigt att lösningen är optimal på alla sätt och vis. Med vår kompetens ser vi till att du får ut det mesta av tillbyggnaden.

Blommans bygg i Jämjö

Hör av dig till oss

Inget projekt är för stort eller för litet i våra ögon