Blommans Bygg AB

Byggservice

Vi är specialiserade på byggservice i området kring Jämjö och kan erbjuda dig det mesta inom bygg och entreprenad.

Vi anpassar oss efter dig

Vill du bygga nytt eller renovera en befintlig byggnad kan vi stå till tjänst. Vi gör ingen skillnad på om du kontaktar oss som företag eller privatperson.

Varje medarbetare har sin egen spetskompetens som gör att vi kan anpassa oss efter varje enskild kund. Det underlättar också för dig eftersom du slipper ha kontakt med flera firmor. Vi ser vad som behövs och utformar en plan som passar ditt projekt.

För oss är det viktigt att du ska kunna leva som vanligt i den mån det är möjligt. Därför gör vi vårt bästa för att lösa det. Om du bara har en idé om vad som ska göras kan vi hjälpa dig och göra dina planer till verklighet. Låt oss fungera som ett bollplank och se hur du kan få ut det mesta av ett utrymme. Vi kan till exempel renovera badrum, bygga om kontor eller bygga till uterum. Vad det än gäller följer vi alla lagar och säkerhetsföreskrifter som finns i Sverige. Det kan du alltid lita på.

Altan, Tillbyggnad och byggservice

Ett gediget kunnande om byggservice

Oavsett vad du vill göra inom byggservice vill vi vara det självklara valet. Vi kan allt från materialval till tillvägagångssätt och ger också ett personligt bemötande. Du lämnar över dina projekt i trygga händer.

Vi har ett brett utbud av tjänster och ställer alltid väldigt höga krav på oss själva. Våra medarbetare är vår största tillgång och kärnan i verksamheten. Du får alltså en byggpartner som fokuserar på hög kvalitet i alla led. Om det dyker upp några frågor under processens gång är det bara att kontakta oss så svarar vi på dessa.

Inget projekt är för stort eller för litet

Experter inom vårt område

Vi försöker alltid vara så flexibla som möjligt och sätta in effektiva insatser.

Bakom verksamheten ligger alltså ett gediget kunnande och en stor passion för det vi gör. Vi vill alltid utmana oss själva och bli bättre på det vi gör.

Det betyder att projekten blir klara snabbare och du kan njuta av det färdigställa projektet. Vi har även kompetens att renovera i våtutrymmen så att det blir godkänt enligt lag. Det gäller bland annat tvättstugor och badrum.

Tillsammans ritar vi upp en altan eller tillbyggnad som passar alla era behov

Hör av dig till oss

Inget projekt är för stort eller för litet i våra ögon