Blommans Bygg AB

Lär känna oss

För oss är alla uppdrag lika viktiga. Vi värdesätter ett personligt engagemang, vilket också är något av vårt signum.

Vi är redo för alla slags förfrågningar

Vi på Blommans bygg är en erfaren och kompetent snickerifirma som värnar om det personliga bemötandet.

Du ska kunna lita på att du alltid kan kontakta en skicklig hantverkare som kan anpassa sig efter dina önskemål. Under åren har vi haft turen att komma i kontakt med flera nöjda kunder och är alltid redo för vårt nästa uppdrag. Vi brukar börja med ett första möte där du får förklara i närmare detalj vad du vill ha hjälp med. Det spelar ingen roll hur stort projekt det handlar om. Vi är öppna och redo för alla slags förfrågningar.

Blommans bygg i Jämjö

En öppen dialog genom hela samarbetet

Något som är viktigt för oss är att ha en öppen dialog genom hela samarbetet. Det gäller allt från pris till hur lång tid arbetet kommer ta.

Du kan när som helst kontakta oss om du vill ha en uppdatering samtidigt som arbetet fortgår. Vi är också noga med att uppdatera dig om det sker någon förändring gällande tidsplanen eller leveranser.

Det tillkommer aldrig några dolda kostnader utan det är priset på din slutfaktura som gäller. Du ska inte drabbas av några obehagliga överraskningar under projektets gång. Det är viktigt att du känner att du kan lita på oss till 100%.

Altan, Tillbyggnad och byggservice

Stor variation på vår byggservice

För oss är alla uppdrag lika viktiga. Vi värdesätter ett personligt engagemang, vilket också är något av vårt signum.

Varje gång du är på jakt efter en snickare i Jämjö vill vi vara ditt självklara val. Vi har bred kompetens inom snickeri och kan hjälpa dig med allt från renoveringar till utbyggnader. Om du är slutkund är det också stor chans att du har rätt till ROT. Då hjälper vi även till med allt som rör detta. Vi är väldigt flexibla och ser till att projekten går enligt plan.

Vi är ett sammansvetsat och glatt gäng av kompetenta hantverkare som är vana att få förfrågningar om stort som smått. Därför kan du få hjälp med det mesta inom byggservice.

Vi har också ett brett kontaktnät av duktiga samarbetspartners som kan hjälpa oss vid behov. Allt för att underlätta för dig som kund. Du kan också se referenser på våra tidigare arbeten om du önskar. Då får du en bra bild av vad vi kan göra och hur vi kan hjälpa dig. Även om vi har vår bas i Jämjö tar vi förfrågningar över hela Karlskrona.

Takläggning

Hör av dig till oss

Inget projekt är för stort eller för litet i våra ögon