Blommans Bygg AB

Altan

Vi hjälper dig att bygga din altan precis som du vill ha den.

Vi kan göra unika altaner

Ett av de svåraste besluten brukar vara hur stort trädäcket eller altanen ska vara. Det kan även vara svårt att bestämma exakt hur den ska utformas.

Dina krav och önskemål är väldigt viktiga för oss och vi är noga med att lyssna på dig som kund. Du får gärna ta med en skiss eller en idé när du besöker oss, annars ritar vi upp en plan tillsammans. Vi svarar även på alla frågor och bollar idéer tillsammans. Vi sätter inte igång med projektet förrän du är nöjd till 100 %. Tillsammans ser vi till att du får bästa möjliga resultat.

Vi kan göra unika altaner

När det kommer till altaner finns det inte en lösning som passar alla

Vi kan istället bygga en unik altan som passar till just er fastighet.

Våra medarbetare är mycket skickliga och använder sig av rätt material och metoder. Det är viktigt att uteplatsen håller i flera år framöver och kan stå emot regn och snö på bästa sätt.

Det är självfallet sådant vi tar hänsyn till när vi kommer fram till en lösning. Vi följer också de riktlinjer som gäller för byggbranschen oavsett om det är ett litet eller större projekt.

Inget projekt är för stort eller för litet

Maximera ytan för din altan

För oss är alla uppdrag lika viktiga. Vi värdesätter ett personligt engagemang, vilket också är något av vårt signum.

Varje gång du är på jakt efter en snickare i Jämjö vill vi vara ditt självklara val. Vi har bred kompetens inom snickeri och kan hjälpa dig med allt från renoveringar till utbyggnader. Om du är slutkund är det också stor chans att du har rätt till ROT. Då hjälper vi även till med allt som rör detta. Vi är väldigt flexibla och ser till att projekten går enligt plan.

Vi är ett sammansvetsat och glatt gäng av kompetenta hantverkare som är vana att få förfrågningar om stort som smått. Därför kan du få hjälp med det mesta inom byggservice.

Vi har också ett brett kontaktnät av duktiga samarbetspartners som kan hjälpa oss vid behov. Allt för att underlätta för dig som kund. Du kan också se referenser på våra tidigare arbeten om du önskar. Då får du en bra bild av vad vi kan göra och hur vi kan hjälpa dig. Även om vi har vår bas i Jämjö tar vi förfrågningar över hela Karlskrona.

Lär känna oss på Blommans Bygg AB

Från om bygglov till den sista plankan är islagen

Vi sätter också ett slutdatum för projektet så du vet vad du kan förvänta dig. Våra snickare är noggranna och metodiska och följer alla regler till punkt och pricka.

Du kommer se din nya altan ta form steg för steg och kan vara säker på att den uppfyller alla krav. Kommer det upp några frågor under projektets gång svarar vi gärna på dem. Du ska känna dig trygg med att du alltid kan kontakta oss så länge som vi bygger en altan hos dig.

Hör av dig till oss

Inget projekt är för stort eller för litet i våra ögon