Snickare i Rödeby

Blommans bygg - att lita på!

Snickare som levererar fantastiska resultat!

Letar du efter en personlig och pålitlig snickare? Då har du hittat rätt. På Blommans bygg sätter vi kunden i fokus och anammar kvalitet i alla led. Hos oss är inget skrivet i sten utan vi erbjuder flexibla tjänster inom bygg och snickeri. Nyfiken på att veta mer om oss och våra mångsidiga tjänster? Varmt välkommen till oss på Blomman Bygg!

Diverse byggprojekt

Som byggfirma är vi aldrig omöjliga och vi erbjuder våra kunder en komplett uppsättning av tjänster inom bygg och snickeri. Vi försöker i hög grad att se möjligheter istället för hinder och vi gillar dessutom utmaningar. Med vår mångåriga erfarenhet som snickare i branschen fixar vi det mesta inom bygg. Vi byter fönster och bygger altaner, renoverar samt snickrar lite av varje. Hör av dig så kan vi prata närmare kring dina behov och önskemål!

Genom att använda detta formulär accepterar du att Blommans Bygg lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Snickare i Rödeby

Snickarkompetens att lita på!

Fix på utsidan

Precis som vårt firmanamn gör anspråk på erbjuder vi även tjänster utomhus. Du kan med andra ord anlita oss på Blommans bygg för diverse snickararbeten. Vi har god vana av att jobba i olika utomhusmiljöer. Därför välkomnar vi både företag och privatpersoner att anlita oss.

Skicklig snickare

Idag har vi ynnesten att räkna med många nöjda kunder som anlitat oss under åren. Att hitta en skicklig och erfaren snickare är tydligen inte så lätt som det låter. Blomman bygg är en erfaren snickare som garanterar kvalitet i alla utförda jobb. Vi värdesätter alla våra kundrelationer och värnar om den personliga kunddialogen. Det är något som gör att våra kunder känner sig trygga genom hela projektet. Våra snickare informerar kunden om allt från säkerhet till det praktiska utförandet.

Våra tjänster

Uterum - Blommans Bygg

Uterum

Altan - Blommans Bygg

Altan

Brygga - Blommans Bygg

Brygga

Snickarservice - Blommans Bygg

Snickarservice

Ditt självklara val när du vill hitta din snickare i Jämjö med omnejd!

Kontakta oss

Transparenta priser

För oss är lojalitet ett viktigt ledord och vi månar om att ge våra kunder ärliga samt transparenta upplägg. När du anlitar oss är det raka puckar från första början. Du kan räkna med transparenta prisuppgifter från dag ett. Ingenting påbörjas innan kunden har bekräftat ett pris och förslag. Det är även viktigt för oss att alla kostnader presenteras tydligt. I praktiken innebär det att vi förklarar vad varje moment kostar. Ingenting ska komma som en överraskning för kunden under vägens gång.

Liten firma – stort engagemang

Blommans Bygg är en liten och lojal aktör. Vi visar ett personligt engagemang i våra olika uppdrag som snickare, vilket också blivit lite av vårt signum som byggfirma. Vi är en mindre, men pålitlig samarbetspartner helt enkelt.